top of page
Arriving to Work

Projektni Management kroz digitalne alate

Radionica:
Projektni Management
kroz digitalne alate

Jednodnevna In-house radionica

Želite li povećati produktivnost i smanjiti stres?

Uočavate da realizacija i kvaliteta usluge trpi zbog prevelikog broja mailova u kojima se lako gube važne informacije? Želite li znati status nekog poslovnog procesa bez da morate nekoga vući za rukav?

Uvođenje projektnog menadžmenta može biti rješenje. Projektni menadžment omogućuje kontrolu nad složenim poslovnim procesima. Sve informacije su na jednom mjestu, tim radi na istoj platformi, a komunikacija putem mailova svedena je na minimum. Osim toga, odgovorne osobe imaju potpuni uvid u status poslovnih procesa unutar tvrtke, što im pomaže da bolje donose strateške odluke.

Za uvođenje projektnog menadžmenta u poslovanje nije potrebna akademska razina znanja. Ono što trebate je poznavati osnovni koncept i određeni digitalni alat koji je namijenjen za vođenje projekata. Na ovoj edukaciji dobit ćete i jedno i drugo! Instruktor će biti u potpunosti posvećen vama (coaching)!

Kome je namijenjena ova edukacija

 

Edukacija je namijenjena i mikro i malim poslovnim subjektima koji s porastom opsega poslovanja i u svakodnevnom radu trebaju bolje snalaženje u čemu im mogu pomoći digitalni alati projektnog menadžmenta.

 

Što ćete naučiti na ovoj radionici
 

  • Upoznat ćete se s konceptom projektnog menadžmenta i zašto se taj koncept pokazao korisnim za postizanje poslovnih i osobnih ciljeva. Uočit ćete da je struktura organizacije projekta jednostavna i intuitivna te da se uglavnom može svesti na četiri faze: iniciranje, planiranje, izvršenje i zaključivanje.

  • Upoznat ćete se s nekim popularnim i lako dostupnim digitalnim alatima koji se mogu efikasno koristiti za vođenje projekata. Neki od njih su Microsoft Teams, Microsoft To Do, Microsoft Planner i Trello.

 

  • S instruktorom ćete izvršiti simulaciju jednog projekta koji će biti skrojen prema vašim potrebama. Sve faze tog zamišljenog projekta implementirat ćete u digitalni alat koji vam najviše odgovara, a znanje koje ćete tako steći moći ćete već sutradan upotrijebiti za vođenje stvarnog projekta koji je povezan s ciljevima vaše tvrtke.

 

 

Što je uključeno u program

  • Konzultacije s instruktorom digitalnih tehnologija (besplatno)

  • Dostavljanje ponude u skladu s vašim potrebama

  • Provođenje edukacije u skladu s vašim potrebama

  • Podrška nakon edukacije

  • Dogovorite konzultacije BESPLATNO! Ako ste zainteresirani za ovu edukaciju pošaljite nam poruku ili nas kontaktirajte telefonom.

 

 

Termin i mjesto održavanja

Po dogovoru.

Cijena edukacije dogovara se posebno sa svakim polaznikom jer ovisi o načinu i vremenu trajanja edukacije.  

Financial Report
bottom of page