top of page

Profesionalnost.

Stručnost.

Iskustvo.

imac-flat-silver.png

Bomis Advisory je tvrtka za poslovno savjetovanje u području poslovne strategije i razvoja poslovanja, projektnog upravljanja i financiranja. 

 

Svakom klijentu pristupamo individualno te uz analizu postojeće situacije nudimo prijedlog najboljeg rješenja.

Klijenta stavljamo u središte svog poslovanja i trudimo se biti njegov najbolji zaposlenik u području u kojem nas angažira. 

U mogućnosti smo ponuditi rješenja za oblikovanje strategije razvoja poslovanja, kao i razvijanje koncepta investicijskih projekata, izrađujemo svu potrebnu dokumentaciju za financiranje i kreditiranje Vaših pothvata. 

Pribavljanje kapitala radimo u okviru financiranja projekata i financiranja rasta poslovanja.

Nudimo cjelokupnu uslugu vezanu uz EU fondove.

U okviru projekata izrađujemo strateške i financijske dokumente, te zastupamo klijente u poslovanju s financijskim institucijama i fondovima.

Izrađujemo dokumentaciju projekata za HAMAG-BICRO, HBOR,  poslovne banke, investicijske fondove za startup tvrtke kao i za rastuće tvrtke.  

Anchor 1
About

Naš tim sastoji se od mreže eksperata i ima dugogodišnje iskustvo u području strateškog savjetovanja, pribavljanja kapitala, financiranja projekata, projektnog managementa, EU fondova, korporativnih financija, bankarstva, osiguranja, pravnog i investicijskog savjetovanja. 

 

Naši klijenti

sivo.png

Partneri i suradnici

prosol logo.png
tau.png
inst. strategy ex..jpg

Kontaktirajte nas

Imate li pitanja o našim uslugama ili prijedloge za suradnju slobodno nas kontaktirajte.

+385 91 91 51 260

Zahvaljujemo na interesu

bottom of page