Edukacije za poduzetnike u Gradu Kninu

grad knin.jpg

U sklopu projekta Razvoj infrastrukture Poduzetničkog centra grada Knina, održane su edukativne radionice za poduzetnike Grada Knina. Edukacije su se održavale u periodu 12/2021 - 03/2022. 

Uz Grad Knin i Lokalnu razvojnu agenciju Matica, organizacija i provođenje edukacija povjereno je nama - tvrtki Bomis, te smo uz stručne predavače nastojali kroz primjere iz prakse dati doprinos razvoju poduzetništva u Gradu Kninu.  

iz-zraka-1-scaled.jpg
BOND-2-radionice-u-Porecu-1024x410.jpg
hamag_bicro_430x268.jpg

Edukacije poduzetničkih potpornih institucija

U sklopu organizacije HAMAG - BICRO državne agencije, u Poreču su održane edukacije za poduzetničke potporne institucije od 25.10. - 29.10.2021.

Mihaela Balić sudjelovala je kao predavač na dva modula tijekom 4 dana.

fes 3.png

Swiss Entrepreneurs Festival
Zürich

U 2019. godini pozvani smo na poslovni događaj i konferenciju Swiss Entrepreneurs Festival, koji se održao u hotelu Marriot u Zürichu, gdje je Mihaela Balić predstavila hrvatske projekte i bila jedan od ključnih predavača (Keynote speaker). 

International Investment
Conference
Croatia

LOGO_ IICC_ 2.jpg

U 2019. godini bili smo inicijator i organizator Međunarodne konferencije o investiranju, koja se održala u Hotelu Park u Splitu. 

Konferencija je okupila značajna imena iz hrvatskog gospodarstva, kao i međunarodne partnere koji su podržali  ovakav događaj.  

Partner konferencije bila je Hrvatska gospodarska komora i Swiss Entrepreneurs Magazine.